ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Η εικονα-ηχος-video-κειμενο ενδεχεται να υποκειται σε πνευματικα δικαιωματα.

 

Ο Νεκτάριος Γιαννακόπουλος επιστρέφει με μια δυναμική μπαλάντα

γεμάτη συναισθήματα σε μουσική και στίχους του Κάρολου Κώστογλου.

Το «Ένα Τραγούδι για σένα» περιγράφει μια ιστορία αγάπης με λέξεις γεμάτες νόημα. Ο στιχουργός διηγείται όμορφες στιγμές γεμάτες ερωτισμό, καθώς δηλώνει ότι η δύναμη της αγάπης δυο ανθρώπων μπορεί να ξεπεράσει κάθε δυσκολία μέσα στη ζωή.

Το μουσικό βίντεο κυκλοφόρησε στις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα των ερωτευμένων. Ο κινηματογραφιστής γάμων Κώστας Μανταλιάς, υλοποίησε την πρωτότυπη ιδέα της Wideview Entertainment ντύνοντας το μουσικό βίντεο του Νεκτάριου Γιαννακόπουλου με πραγματικές σκηνές γάμων από εννέα διαφορετικά ζευγάρια, τα οποία εμπιστεύτηκαν τον γάμο τους σε εκείνον. Ο ίδιος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Το “Ένα τραγούδι για σένα” έχει μονταριστεί και επιμεληθεί από εμάς με “νότες” από αληθινές σκηνές γάμων. Ένα πολύ όμορφο τραγούδι που είμαι σίγουρος ότι η μελωδία του θα στριφογυρίζει στο μυαλό σας και που εύχομαι να το συναντώ φέτος σε πολλά receptions».

«Σε έχω ερωτευτεί γιατί
κάνεις τις μέρες μου γεμάτες χρώματα
βράδυ ως το πρωί μια καρδιά σε δυο σώματα
εγώ και εσύ μαζί
όσα και αν έρθουν δεν φοβάμαι τίποτα
πες πως με αγαπάς
και ας κοιτάζει ο κόσμος ύποπτα»

Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Wide Music Records.

 

Ο Νεκτάριος Γιαννακόπουλος μετά την επιτυχία του «Καταστροφή» καθώς και λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία της επανεκτέλεσης του γνωστού κομματιού «To Λουκέτο», επιστρέφει με το νέο του τραγούδι με τίτλο «Θα σου λείπω». Το νέο του τραγούδι είναι σε μουσική και στίχους του Κάρολου Κώστογλου και τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ έγιναν στην Πάτρα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Wideview Entertainment. Με τίτλο «Θα σου λείπω», μια πλήρως δυναμική μπαλάντα με ένα εκπληκτικό βιντεοκλίπ που σε καθηλώνει από πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα! Η πρώτη μετάδοση έφτασε στο 30 των Top Plays κάνοντας την διαφορά για ακόμη μια φορά!

Ο νέος ανερχόμενος και ταλαντούχος καλλιτέχνης Νεκτάριος Γιαννακόπουλος έρχεται να βάλει “Το λουκέτο” στην επιτυχία, με την επανεκτέλεση του ομώνυμου τραγουδιού, που αγαπήσαμε πριν 23 χρόνια από τον Γιώργο Μαζωνάκη! “Το λουκέτο” έφτασε στο Νο17 στα Top Plays των ραδιοφώνων στην Ελλάδα και την Κύπρο!
Οι στίχοι του τραγουδιού και οι στίχοι που συνοδεύουν το video cip του Νεκτάριου Γιαννακόπουλου, ανήκουν στον σπουδαίο στιχουργό Πάνο Φαλάρα, η μουσική στον εξαιρετικό συνθέτη Βασίλη Κελαϊδή,ενώ η ενορχήστρωση ανήκει στον Μετρ του είδους Παναγιώτη Μπρακούλια!
Tο Official Video Clip, κυκλοφόρησε επίσημα την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 18:15. Σκηνοθεσία: Αρτίκος Βασίλης/ Wideview Entertainment Art Director: Αρτίκος Βασίλης. Κυκλοφορεί από την Wide Music Records.

Ο νεαρός ταλαντούχος καλλιτέχνης Νεκτάριος Γιαννακόπουλος μας παρουσιάζει το νέο του singleμε τίτλο «Καταστροφή» και πρόκειται να αγαπηθεί τόσο από τα ραδιόφωνα, όσο και από τα clubs!
Πρόκειται για ένα up tempo τραγούδι σε στίχους Νίκου Βαξαβανέλη και μουσική Κάρολου Κώστογλου.

O Νεκτάριος Γιαννακόπουλος μας επιφυλάσσει και μία έκπληξη στο video clip του τραγουδιού
το οποίο έχετε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε μέσα από το κανάλι της WIDE Records στο Youtube

Oι επιτυχημένες εμφανίσεις του αγαπημένου καλλιτέχνη από την Πάτρα, συνεχίζονται!

με τίτλο «Καταστροφή» και πρόκειται να αγαπηθεί τόσο από τα ραδιόφωνα, όσο και από τα clubs!
Πρόκειται για ένα up tempo τραγούδι σε στίχους Νίκου Βαξαβανέλη και μουσική Κάρολου Κώστογλου.

O Νεκτάριος Γιαννακόπουλος μας επιφυλάσσει και μία έκπληξη στο video clip του τραγουδιού
το οποίο έχετε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε μέσα από το κανάλι της WIDE Records στο Youtube: