ΜΕΛΗΔΕ

Η εικονα-ηχος-video-κειμενο ενδεχεται να υποκειται σε πνευματικα δικαιωματα.

 

Μια βροχερή, χειμωνιάτικη μέρα, στο Σταθμό του Ηλεκτρικού.

Πρόσωπα σιωπηλά, μελαγχολικά, σκυμμένα, με μια αδιόρατη θλίψη. Κι εγώ παρατηρητής. Ένας τουρίστας ανάμεσα σε αγχωμένους από την καθημερινότητα ανθρώπους της μεγαλούπολης. Δύο διαφορετικοί κόσμοι.

Κι εκεί, στο βαγόνι του ηλεκτρικού γεννήθηκαν «Τα κοράλλια του βυθού».

Από μιαν αντίθεση γεννήθηκε η ιδέα του τραγουδιού. Με μια σκέψη: δεν είναι μαύρη η ζωή. Υπάρχουν δυσκολίες αλλά υπάρχουν και τόσα πανέμορφα πράγματα για τα οποία αξίζει να ζεις. Θα υπάρχει πάντα η ομορφιά της φύσης, που είναι ατόφια χαρά και δεν μπορεί κανείς να σου την στερήσει. Θα υπάρχει πάντα η πανέμορφη Μήλος.

Καλή ακρόαση.

To μουσικό Project του μουσικοσυνθέτη στιχουργού και παιδαγωγού Κωνσταντίνου Συμεωνίδη «Μελήδε», μετά την κυκλοφορία του 1ου του Digital Single «Θάλασσα Θαλασσίτρα», που ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη παρουσία του στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας, επιστρέφει για να μας ταξιδέψει άλλη μία φορά στον όμορφο μουσικό του κόσμο.

Πρόκειται για το νέο του Digital Single με τίτλο «Χάνομαι για σένα». Οι στίχοι και η μουσική του ιδίου, η ερμηνεία της Μαριαστέλλας Τζανουδάκη και η αέρινή, με έντονη καλοκαιρινή διάθεση, Latin – Pop ενορχήστρωση της Άλκηστις Ραυτοπούλου.

Ελπίζουμε το μουσικό Project του Κωνσταντίνου Συμεωνίδη «Μελήδε», το οποίο δημιουργήθηκε μέσα από την ανάγκη του να μοιραστεί τις δημιουργικές του ανησυχίες, να συνεχίσει να μας χαρίζει αξιόλογα τραγούδια.