ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΛΗΣ

Η εικονα-ηχος-video-κειμενο ενδεχεται να υποκειται σε πνευματικα δικαιωματα.

 

Κατευθείαν στην καρδιά» μας λέει ο Τόλης Γιαννής ένα υπέροχο Ζεϊμπέκικο (Ζωντανή Ηχογράφηση 2022)

 του καταξιωμένου με τη μοναδική και γεμάτη ψυχή ερμηνεία του.Τραγούδι με δυναμική μελωδία και πλούσια ενορχήστρωση, που απογειώνεται από την βαθιά, λαϊκή φωνή του.Τραγούδι που υπογράφει ο Γιάννης Δημητράς την Μουσική και τους στίχους ο Γιώργος Πιας.

Κατευθείαν στην καρδιά

Χτύπα με να τελειώσω

Αφού και δεύτερη να’ χα ζωή

Θα μπορούσα να στη δώσω…

Το νέο του cd single συμπληρώνεται και  με ένα δεύτερο τραγούδι με τίτλο «Ένας άντρας δυνατός»» σε μουσική Δημήτρη Κωστόπουλου και στίχους της Ζωής Καραϊσκάκη.

Ο Τόλης (Απόστολος) είναι ένας καλλιτέχνης ο οποίος έρχεται δυναμικά για μια ακόμα φορά στο χώρο της δισκογραφίας για να μας εντυπωσιάσει με την σπουδαία λαϊκή του φωνή!

Δυναμική επιστροφή στην ελληνική δισκογραφία από τον Τόλη Γιαννή με το νέο του cd με τίτλο ”Τα λαϊκά στήν εποχή της καραντίνας” Πρόκειται για 5 διαχρονικά τραγούδια σπουδαίων ερμηνευτών που ο Τόλης ερμηνεύει με τον δικό του διαχρονικό τρόπο σε Ζωντανή ηχογράφηση.

Τραγούδια με δυναμική μελωδία και πλούσια ενορχήστρωση, που απογειώνονται από την βαθιά,λαϊκή φωνή του.

Ο Τόλης (Απόστολος) είναι ένας καλλιτέχνης που έρχεται για μια ακόμα φορά δυναμικά στο χώρο της δισκογραφίας για να μας εντυπωσιάσει με την σπουδαία λαϊκή του φωνή.

‘Εχει κάνει ήδη αισθητή την παρουσία του κερδίζοντας παράλληλα την εκτίμηση του κοινού στις ζωντανές εμφανίσεις του