ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ

Η εικονα-ηχος-video-κειμενο ενδεχεται να υποκειται σε πνευματικα δικαιωματα.

 

Ο Σταμάτης Γονίδης έγραψε τραγούδι στον Χάρη Ακριτίδη!

Ο Σταμάτης Γονίδης, εκτός από σπουδαίος ερμηνευτής είναι και καταξιωμένος δημιουργός, με πάρα πολλά από τα τραγούδια του να έχουν γραφτεί από τον ίδιο…

Πάντως έχει δώσει και αρκετά τραγούδια σε συναδέλφους του, που έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες.Τελευταίο χρονικά τραγούδι του Σταμάτη Γονίδη που έγραψε σε συνάδελφό του είναι αυτό στον Χάρη Ακριτίδη. Ο τίτλος του είναι «Πάμε γι’ άλλα» και σε αυτό ο δημοφιλής ερμηνευτής υπογράφει, τόσο τη μουσική όσο και τους στίχους του.Πρόκειται για ένα ρυθμικό τραγούδι, με το οποίο επιστρέφει δυναμικά στη δισκογραφία ο Χάρης Ακριτίδης, ο οποίος με τη μουσική διαδρομή του έχει κερδίσει τον σεβασμό τόσο του κόσμου όσο και των συναδέλφων του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σταμάτης Γονίδης, σε μήνυμά του στα social media για το τραγούδι που έδωσε στον Χάρη Ακριτίδη, αναφέρει τα εξής:«Ο Χάρης μου ζήτησε με πολύ ευγενικό τρόπο αν μπορώ να του γράψω ένα τραγούδι. Όταν γνωριστήκαμε διαπίστωσα πως αγωνίζεται χρόνια για την αγάπη του, που είναι η μουσική. Εγώ δεν μπορούσα να μην συμμετάσχω στο όνειρο και στην επιθυμία του, άλλωστε κερδίζεις τα προς το ζην από αυτά που παίρνεις. κερδίζεις τη ζωή από αυτά που δίνεις. Με αγάπη λοιπόν έγραψα το “Πάμε γι’άλλα” Ελπίζω να σας αρέσει»….

Το Πάμε γι’ άλλα κυκλοφορεί από τη Sonar Plus

Ο Χάρης Ακριτίδης πιο ώριμος από ποτέ επιστρέφει πολύ καλοκαιρινός και με διάθεση να χορέψει τα clubs όλης της Ελλάδας και όχι μόνο…

« ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ» δηλώνει σε ρυθμούς ρουμπας,με τις τρομπέτες να μας ξεσηκώνουν και την χαρακτηριστική φωνή του Χάρη να κάνει την ανατροπή! Η μουσική είναι του Γιάννη Φουστέρη και οι στίχοι του Αλέξανδρου Ελεθεριάδη!

H DGM(Dream Greek Music) παρουσιάζει τον ΧΑΡΗ ΑΚΡΙΤΙΔΗ!!!
Ο ΧΑΡΗΣ υπο άλλες συνθήκες δεν θα χρειαζόταν ιδιαίτερες συστάσεις! Η 25χρονη καλλιτεχνική του πορεία είναι γνωστή και μιλάει από μόνη της! Ο ΝΕΟΣ ΧΑΡΗΣ όμως…ξαναγεννιέται καλλιτεχνικά!!! Είναι ένας άλλος Χάρης…διαφορετικός …φρέσκος…δυναμικός που είναι έτοιμος να κάνει την ανατροπή με ένα ξεχωριστό τραγούδι που σίγουρα δεν το περιμέναμε από έναν «λαικό» τραγουδιστη! «ΦΕΡΤΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ»είναι ο τίτλος του τραγουδιού σε στίχους και μουσική του Δημήτρη Γιώτη και αναμένεται να ταρακουνήσει τα clubs και την νεολαία!!! Καλή επιτυχία Χάρη…καλώς ήρθες στο label που ανήκει στους καλλιτέχνες του!