ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η εικονα-ηχος-video-κειμενο ενδεχεται να υποκειται σε πνευματικα δικαιωματα.

 

Ο Δημήτρης Ρουμελιώτης «μαγεύει» με ακόμα ένα single

το «Δεν πείραξα κανένα», που κυκλοφορεί, από την Musicliberty και την  MusicMirror.

Αποτελώντας έναν ταλαντούχο,πολλά υποσχόμενο και ολοκληρωμένο καλλιτέχνη,ο Δημήτρης Ρουμελιώτης γράφει ο ίδιος και ερμηνεύει το τραγούδι «Δεν πείραξα κανένα» είναι ένα δυναμικό και γεμάτο ψυχή τραγούδι.

Η πετυχημένη συνεργασία του με τον μουσικοσυνθέτη και βιρτουόζο του μπουζουκιού Ανδρέα Μέξα,συνεχίζεται μια και είναι ένα από τα σημαντικά ονόματα στην μουσική  ελληνική βιομηχανία!

Προπομπός αυτής της νέας δισκογραφικής προσπάθειας είναι το τραγούδι με τίτλο«Δεν πείραξα κανένα»  σε μουσική Ανδρέα Μέξα και στίχους Δημήτρη Ρουμελιώτη.

Ο Δημήτρης Ρουμελιώτης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις  έχει μια μακρόχρονη πορεία στο λαϊκό τραγούδι,το οποίο υπηρετεί με σεβασμό και συνέπεια.

Η συνεργασία του με τον μουσικοσυνθέτη και βιρτουόζο του μπουζουκιού Ανδρέα Μέξα που είναι ένα από τα σημαντικά ονόματα στην μουσική  ελληνική βιομηχανία αποτελεί από μονο του το μουσικό γεγονός της χρονιάς!

Συναντιούνται στο studio για την δημιουργία  νέον τραγουδιών, Προπομπός αυτής της νέας δισκογραφικής προσπάθειας είναι το τραγούδι με τίτλο « Ελλάδα μου»σε μουσική Ανδρέα Μέξα και στίχους Δημήτρη Ρουμελιώτη.

Ανανεωμένος και με άκρως ανεβασμένη καλλιτεχνική ατζέντα,επιστρέφει γεμάτος ενέργεια, και με συντελεστές αξιόλογους, και είναι βέβαιο ότι θα σας κερδίσει με το πρώτο άκουσμα του.

Μια ξεχωριστή λαϊκή φωνή  επιστρέφει  πιο  δυναμικός  και πιο σίγουρος  για τον εαυτό του,με νέα τραγούδια που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον  για τον ίδιο όλα αυτά τα χρόνια.

Μελωδικός  και συγχρόνως  ξεσηκωτικος,είναι διαίτερα αγαπητός και δημοφιλής  με φανατικούς ακροατές και  φίλους που τον ακολουθούν όπου εμφανίζεται .

Η συνεργασία του Δημήτρη Ρουμελιώτη και του Φίλιπου Κελλάρη με τον μουσικοσυνθέτη και βιρτουόζο του μπουζουκιού Ανδρέα Μέξα, με μια μακρόχρονη πορεία στο λαϊκό τραγούδι,το οποίο υπηρετεί με σεβασμό και συνέπεια, αποτελεί αναμφισβήτητα το δισκογραφικό γεγονός της χρονιάς!

Συναντιούνται στο studio για την δημιουργία 15 νέον τραγουδιών με την ονομασία του νέου cd «Ελλάδα μου».

Αυτή είναι η πρώτη τους κοινή δισκογραφική εμφάνισή.

Ο συνδυασμός του λαϊκού στοιχείου γίνεται αυθόρμητα, αφήνοντας ένα ελληνικό «άρωμα» ανάμεσα στους ήχους και στα συναισθήματα. Οι μουσικές και τα τραγούδια ταξιδεύουν φέρνουν τους ανθρώπους και τους πολιτισμούς πιο κοντά. Άλλος ένας καρπός μιας σπουδαίας συνεργασίας με αμέτρητες πανέμορφες μουσικές αναμνήσεις.

Προπομπός αυτής της νέας δισκογραφικής προσπάθειας είναι δυο τραγούδια με της φωνές του Δημήτρη Ρουμελιώτη στο «Πιο αναίσθητη πεθαίνεις» και του Φίλιπου Κελλάρη στο «Σαν πεθάνω (Κουφάλες)».

Ξεδιπλώνοντας μέσα από αυτά το στιχουργικό τους μουσικό και ερμηνευτικό ταλέντο.

Το «Ελλάδα μου» κυκλοφορεί από την Musicliberty και την  Musicirrmor.