ΚΟΥΚΟΥΒΕ ΙΟΥΛΙΑ

Η εικονα-ηχος-video-κειμενο ενδεχεται να υποκειται σε πνευματικα δικαιωματα.

Η Trap Queen είναι πάλι εδώ και μοιράζει

«εγκεφαλικά» με την εμφάνιση της στο νέο τραγούδι και με Videoclip «Choco» δίνοντας για μια ακόμη φορά το στίγμα της κυριαρχίας στον χώρο όντας και η μοναδική γυναίκα!

Σε συνεργασία με τους Touco’s Crew δημιουργήθηκε μια ρευστή και συγχρόνως στιβαρή ρυθμική συνοχή με επιρροές από Latin στοιχεία έως και industrial πινελιές με original ηχογράφηση σε πολλά μουσικά και ρυθμικά συστατικά. Ο καταιγιστικός στίχος και η μοναδική ερμηνεία της Ιουλίας, δέσανε το αποτέλεσμα σε ένα ιδιαίτερο και αυθεντικό αισθητικά στυλ που δικαιωματικά ανήκει στην εκρηκτική Show Woman.

Ήδη στις διάσημες πλατφόρμες και στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης σπάει τα κοντέρ ενώ κερδίζει τους djs και τα ραδιόφωνα όλης της χώρας, με ένα θερμό καλοκαίρι να είναι μπροστά μας…

Αποκλειστικά από την Real Music Greece στις μεγαλύτερες ψηφιακές πλατφόρμες του πλανήτη και στο επίσημο κανάλι της εταιρίας στο YouTube.

 

Η ανερχόμενη trap queen προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις με την πρώτη της κυκλοφορία, το ”Σκέψου Καλά” που συζητήθηκε όσο κανένα άλλο τραγούδι στον χώρο για τον ιδιαίτερο στίχο και το στυλ του.Πραγματική dominant παρουσία που ξεχωρίζει ,προκαλεί για μια ακόμη φορά και επιστρέφει με νέα κυκλοφορία υψηλών προδιαγραφών υπό  την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Λευτέρη Ραμπάζη και της ομάδας του με σκοπό να προκαλέσει. Από την πρώτη της κυκλοφορία η νεαρή performer δημιούργησε ένα κίνημα haters αλλά και θαυμαστών ,με την έξυπνη καθοδήγηση του έμπειρου promoter της Γιάννη Παγανιά και σε καμία περίπτωση δεν τους αφήνει παραπονεμένους ούτε στην νέα μας κυκλοφορία με τίτλο C.B.Πρόκειται για μια δημιουργία του Άρχοντα σε στίχο και μουσική ενώ η promo Paganias ανέλαβε την παραγωγή και την κυκλοφορία μέσω της δισκογραφικής εταιρίας Real Music Μια πραγματικά έξυπνη πρόταση που αναγκάζει τους πάντες να θέλουν να το παρακολουθήσουν και να σχολιάσουν με πολλούς και  διάφορους τρόπους δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια viral εξέλιξη!Η Ιουλία Κουκουβέ σε προκαλεί ….