ΤΣΙΒΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η εικονα-ηχος-video-κειμενο ενδεχεται να υποκειται σε πνευματικα δικαιωματα.

H Inspire Productions είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει

ακόμα ένα τραγούδι από τον τραγουδοποιό Δημήτρη Τσιβούλα.

Ο mini κύκλος τραγουδιών ΄΄Χωρίς Στεγανά΄΄ ολοκληρώνεται με την αισθαντική ροκ μπαλάντα ΄΄ΕΔΩ΄΄.

Ο ταλαντούχος δημιουργός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια μας έδωσε όμορφα τραγούδια όπως τα ΄΄Άγριο Θυμάρι΄΄, ΄΄Ένα Χαμόγελο΄΄, ΄΄Όταν Μου Λες Δε Μ Αγαπάς΄΄, ΄΄Σταμάτησε ο Χρόνος΄΄, ΄΄Εδώ Στη Μοναξιά΄΄, αλλά και ένα μελοποιημένο από αυτόν ποίημα του Νίκου Καββαδία το ΄΄Ένας Δόκιμος Στη Γέφυρα Εν Ώρα Κινδύνου΄΄, και πρόσφατα κυκλοφόρησε το ζειμπέκικο ΄΄Ρετάλι΄΄ μας παρουσιάζει σήμερα το ΄΄ΕΔΩ”, από τη συλλογή ”Χωρίς Στεγανά”.

΄΄Η μουσική και το ταξίδι σε αυτήν δε μπορεί να έχει όρια και… στεγανά. Δεν υπάρχει αγαπημένο είδος. Πάντα μου άρεσε να κινούμαι ανάμεσα σε όλα τα είδη. Να τα ανακαλύπτω… Να τα μελετάω… Να τα γνωρίζω… Υπάρχει η ψυχή και η ανάγκη της δημιουργίας. Χωρίς Στεγανά” μας λέει…

Το ΄΄ΕΔΩ΄΄ είναι μία ροκ μπαλάντα, ερμηνευμένη από τον ίδιο. Μια μπαλάντα η οποία έρχεται από την εποχή του ροκ που όλοι αγαπήσαμε και νοσταλγούμε. Ένα ταξίδι στην εποχή του ρομαντισμού… Μια βόλτα στην εποχή του ονείρου… Τότε που η αγάπη μπορούσε να συνοδεύεται από δυο απλούς στίχους γεμάτους όμως νοημα …

΄΄Εδώ θα είμαι πάντα εδώ,

να σ αγαπώ να σε φιλώ,

το δρόμο που διαβαίνεις,

να περπατώ και γω… ΄΄

Ευχόμαστε να την αγαπήσετε όπως και εμείς.

Καλή ακρόαση !!!

 

Η Inspire Productions είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τον Δημήτρη Αθανασίου Τσιβούλια. Ο ταλαντούχος δημιουργός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια μας έδωσε όμορφα τραγούδια όπως τα  ”Αγριο Θυμάρι ” , ” Ενα  Χαμόγελο ” , ” Οταν μου λες δε μ αγαπάς ” , ” Σταμάτησε ο χρόνος ” , ” Εδω στη μοναξιά” , αλλά και ένα μελοποιημένο από αυτόν ποίημα του Νίκου Καββαδία το ”Ενας δόκιμος στη γέφυρα εν ώρα κινδύνου” , μας παρουσιάζει σήμερα το ” ΡΕΤΑΛΙ” , από τη συλλογή ” Χωρίς στεγανά”.

Η μουσική και το ταξίδι σε αυτήν δε μπορεί να εχει όρια και….. στεγανά. Δεν υπάρχει αγαπημένο είδος . Πάντα μου άρεσε να κινούμαι ανάμεσα σε όλα τα είδη. Να τα ανακαλύπτω …. να τα μελετάω… να τα γνωρίζω. Υπάρχει η ψυχή και η ανάγκη της δημιουργίας. Χωρίς Στεγανά μας λέει …..

Το ”ΡΕΤΑΛΙ ” είναι ένα όμορφο ζειμπέκικο . ερμηνευμένο από τον ίδιο. Ευχόμαστε να το αγαπήσετε όπως και εμείς.

Καλή ακρόαση!!!!