ΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η εικονα-ηχος-video-κειμενο ενδεχεται να υποκειται σε πνευματικα δικαιωματα.

«Μεσάνυχτα και κάτι»: Η διασκευή που ερμηνεύει ο Δημήτρης Γιώτης

σε συνεργασία με τον DJ George Tsokas

Ο Δημήτρης Γιώτης επιστρέφει δυναμικά με μια διασκευή του τραγουδιού «Μεσάνυχτα και κάτι» που επιμελήθηκε ο Dj George Tsokas.

Πρόκειται για το γνωστό τραγούδι που πρωτοτραγούδησε ο Γιώργος Μαζωνάκης το 1993 στο άλμπουμ του με τον ομώνυμο τίτλο, σε μουσική του Στέλιου Λαζάρου και στίχους του Ηλία Φιλίππου.

Ο γνωστός τραγουδιστής δίνει τη δική του ξεχωριστή ερμηνευτική σφραγίδα στο αγαπημένο τραγούδι, το οποίο ανανέωσε ο Dj George Tsokas και θα παίξει δυνατά στα clubs αυτό το καλοκαίρι.

 

Η συνέχεια της συνεργασίας του Δημήτρη Γιώτη με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και Ηλία
Φιλίππου μετά το “Μου λείπεις” & το “Μέθυσε με” φέρνει μια ανατροπή κι ένα άλλο ύφος απ αυτό που έχουμε συνηθίσει δισκογραφικά τον Δημήτρη μέχρι σήμερα!

Είναι μια διασκευή ενός πιο παλιού τραγουδιου του Κυριάκου και του Ηλία σε live μορφή, ηχογραφημένο από μια ζωντανή εμφάνιση του Δημήτρη με τίτλο “ΤΙ ΑΓΑΠΗ ΚΙ ΑΥΤΗ”.

Ένα άκρως  χορευτικό τραγούδι που το κλαρίνο και η πιπιζα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και δίνουν στον ακροατή την διάθεσή  της διασκέδασης! Καλή ακρόαση… 

Ο Δημήτρης Γιώτης μας παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο single του με γενικό τίτλο “Μου λείπεις

Τη μουσική έχει γράψει ο καταξιωμένος συνθέτης με τις αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του Κυριάκος Παπαδόπουλος, ενώ οι στίχοι φέρουν την υπογραφή του Ηλία Φιλίππου, ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο επιτυχημένους Έλληνες στιχουργούς.
H σκηνοθεσία του video clip έγινε από τον Γιώργο Μπενιουδάκη.
Το νέο single του Δημήτρη, αποτελεί την απαρχή της συνεργασία του με το δίδυμο των επιτυχιών Παπαδόπουλου – Φιλίππου.