ΤΙΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η εικονα-ηχος-video-κειμενο ενδεχεται να υποκειται σε πνευματικα δικαιωματα.

Διανύοντας την πιο ώριμη και επιτυχημένη στιγμή της καριέρας

του ο Γιάννης Τίκας ανανεώνεται δισκογραφικά με δύο ολοκαίνουργια τραγούδια που έχουν τον τίτλο «Απόσταση Ζωής» και «Υπερπαραγωγή».

Ανανεωμένος και με άκρως ανεβασμένη καλλιτεχνική ατζέντα ο Γιάννης Τίκας μας εκπλήσσει ευχάριστα  για μια ακομα φορα με δύο τραγούδια με δυναμική μελωδία και πλούσια ενορχήστρωση, που απογειώνονται από την βαθιά, αισθαντική λαϊκή φωνή του.

Η φωνή του είναι μοναδική μας παρασύρει για ακόμη μια φορά, με το ιδιαίτερο χρώμα της ενώ το ρεπερτόριο του δεν συγκρίνεται με τίποτα.

Στίχοι:Μουσική:Γιάννης Τίκας

Ενορχήστρωση Προγραμματισμός:Γιάννης Φουστέρης

Βιολί:Μαυρουδής Αντωνίου

Στούντιο Emphasis

Κυκλοφορεί απο την Gold Music Recordings

΄΄ Ένα ζεϊμπέκικο καλό «…μας λεει ο Γιάννης Τίκας στο καινούριο τoυ digital single ένα δυνατό ζεμπέκικο για τους λάτρεις του είδους
που αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία! και που θα ακουστεί παντού και δυνατά!
Μελωδικός και συγχρόνως ξεσηκωτικος, είναι έτοιμος να ενταχθεί στις play list των ραδιοφωνικών σταθμών. Ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής με φανατικούς ακροατές και φίλους που τον ακολουθούν στα κέντρα που εμφανίζεται . Μια ξεχωριστή λαϊκή φωνή επιστρέφει πιο δυναμικός και πιο σίγουρος για τον εαυτό του, με ένα κομμάτι που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τον ίδιο όλα αυτά τα χρόνια. Στίχοι Μουσική: Γιάννης Τίκας.
Ενορχήστρωση Προγραμματισμός Mix Mastering: Γιάννης Φουστέρης Studio Emphasis
Μπουζούκι: Δημήτρης Κρητικός.