ΤΣΑΝΗ ΜΑΡΙΑ

Η εικονα-ηχος-video-κειμενο ενδεχεται να υποκειται σε πνευματικα δικαιωματα.

Η Μαρία Τσάνη μας ξεσηκώνει στον ρυθμό της νέας της επιτυχίας.

Στο καινούργιο της τραγούδι «Στον ρυθμό μου» έχει γράψει η ίδια τους στίχους, άλλα και τη μουσική σε συνεργασία με τον Γιώργο και Παναγιώτη Κομήτη.
Μετά την επιτυχία του «Τρίτη και φαρμακερή» η Μαρία Τσάνη, έρχεται να μας ξεσηκώσει στο ρυθμό της δικής της μελωδίας και του δικού της στίχου.
Από την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του νέου της τραγουδιού «Στον ρυθμό σου», οι μεταδόσεις σε Ελλάδα και Κύπρο ξεπέρασαν τις 1300 και το τραγούδι βρέθηκε στην 40άδα του AirPlay Chart και στην 200άδα στο IFPI Chart σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις του Media Inspector!

Ανεβαστικό, χορευτικό, σε συνεπαίρνει με τον ρυθμό του
αλλά και την εκρηκτική φωνή της Μαρίας με το μοναδικό ηχόχρωμά της, καταφέρνει από το πρώτο κιόλας άκουσμά της, να κερδίσει τις εντυπώσεις!

H Μαρία είναι 21 ετών και είναι γεννημένη στη Γερμανία. Έχει σπουδάσει παιδαγωγικό πάνω στο οποίο κιόλας εργάζεται τα τελευταία δύο χρόνια παράλληλα με την αγάπη της για το τραγούδι. Στην μουσική, ξεκίνησε την πορεία της μόλις στα 16, όπου τραγουδούσε σε διάφορες εκδηλώσεις, συνεχίζοντας αργότερα σε νυχτερινά κέντρα της Γερμανίας κάνοντας στροφή στο λαϊκό τραγούδι . Τα πρώτα βήματα της ξεκινάνε δισκογραφικά με το τραγούδι “Τρίτη Και Φαρμακερή”, έτοιμη να διεκδικήσει τα όνειρα της.