ΚΟΜΗΣ Χ

Η εικονα-ηχος-video-κειμενο ενδεχεται να υποκειται σε πνευματικα δικαιωματα.

 

Ο Κόμης Χ κυκλοφόρησε ένα καινούριο ολοκληρωμένο project

To ”Fish count project” είναι ένα EP αποτελούμενο από πέντε κομμάτια – συναντήσεις με καταξιωμένους μουσικούς που πρόσθεσαν τη δική τους τέχνη και ματιά σε ένα πολυδιάστατο έργο. Έπειτα από ένα χρόνο γεμάτο με προσωπικές επιτυχίες αλλά και συνεργασίες με μεγάλους καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Κότσιρας, ο Κόμης Χ αψηφά τα όρια της hip hop σκηνής. Παρουσιάζει ένα album ειλικρινές, χωρίς να υπηρετεί συγκεκριμένο είδος αλλά με σεβασμό στην αγάπη του για  τη μουσική.

Με αφορμή την ανοδική επιστροφή του Κόμη Χστην ελληνική μουσική σκηνή, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την κυκλοφορία του νέου του videoclip στο οποίο εύχεται ΜΑΚΑΡΙ  Γνωστός για την στοργική του νότα που προσδίδει στο rap είδος, ο καλλιτέχνης εμφανίστηκε πρόσφατα δίπλα στον Γιάννη Κότσιρα στο “Κοίτα Γύρω” που μετρά πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές μέσα σε λίγους μήνες. Αυτήν την περίοδο εξακολουθεί να δημοσιεύει δικές του δημιουργίες με θεματολογίες που επικεντρώνονται στην αγάπη, την οικογένεια και την ανθρωπιά.

Το τραγούδι προέκυψε από τη μουσική συνεργασία του με τον Πάνο Γουργιώτη και τον Σωτήρη Νούκα. Ο Γιάννης Λεμονίδης ανέλαβε την κινηματογράφηση και τη σκηνοθεσία του videoclip πετυχαίνοντας το αποτέλεσμα φαίνεται να τον δικαίωσε, αφού στο YouTube άγγιξε από τις πρώτες ημέρες τις 10.000 προβολές.

Ο Κόμης Χ είναι εδώ, πιο ώριμος από ποτέ. Δημιουργεί και αγγίζει θέματα ακριβώς όπως ο ίδιος επιθυμεί. Χωρίς αντιπερισπασμούς, χωρίς να ακούει σειρήνες. Η δύναμη του ατόμου που δόθηκε απόλυτα σε κάτι που τελείωσε, και στο πέρας της σχέσης καλοπροαίρετα εύχεται και αποχαιρετά με ευγνωμοσύνη, είναι κάτι σπάνιο και αξιόλογο. Ίσως και γενναίο. Άλλωστε, χρειάζεται αρκετό θάρρος για να ευχηθεί κανείς