ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ

Η εικονα-ηχος-video-κειμενο ενδεχεται να υποκειται σε πνευματικα δικαιωματα.

«Έχεις τα μάτια που λατρεύω» είναι το νέο τραγούδι που θα τραγουδήσουμε και θα το χορέψουμε παντού φέτος το καλοκαίρι.

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία στο τραγούδι «Μαγικά χαλιά, ο Νίκος Φλωρινιώτης συνεργάζεται ξανά με τον Δήμο Μυλωνά, ο οποίος υπογράφει τους στίχους του τραγουδιού άλλα και με τον Κωνσταντίνο Παντζή που επιμελήθηκε την ενορχήστρωση.

Αυτή τη φορά κάνουν διασκευή το αραβικό τραγούδι «Bos Ba2a» που ακούσαμε για πρώτη φορά το 2003 από την Σερίν. Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Τάμερ Χόσνι, ενώ τους στίχους ο Δήμος Μυλωνάς. Τη σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ ανέλαβε ο Λεωνίδας Κεχαγιάς.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης λίγο μετά την κυκλοφορία του single «Καρδιοχτυπημένος» στο οποίο συμμετέχει η Σάσα Μπάστα, παρουσιάζει το νέο του τραγούδι «Μαγικά χαλιά».

Πρόκειται για μια εκρηκτική διασκευή του γνωστού τραγουδιού που ερμήνευσε για πρώτη φορά ο Λευτέρης Πανταζής πριν από δεκαοκτώ χρόνια, σε μουσική και στίχους του Δήμου Μυλωνά.

Την ενορχήστρωση του κομματιού επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Παντζής, ενώ στο βίντεο κλιπ που σκηνοθέτησε ο Λεωνίδας Κεχαγιάς συμμετέχουν οι φίλοι του τραγουδιστή: Δέσποινα Μοιραράκη, Αναστασία Γιούσεφ, Χρήστος Τσικνιάς.