ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΡΑΤΣΙΑΡΗΣ

Η εικονα-ηχος-video-κειμενο ενδεχεται να υποκειται σε πνευματικα δικαιωματα.

Σπύρος Χαρατσιάρης-Τα αστέρια σβήσε

έρχεται και κερδίζει πάλι τις εντυπώσεις,έχοντας στις αποσκευές του νέο τραγούδι με τίτλο ” Τα αστέρια σβήσε”και πρόκειται για ένα τραγούδι με πολύ συναίσθημα. Με εκρηκτική διάθεση, έρχεται να μας ταξιδέψει σε μονοπάτια γνώριμα! Αυτά που αγγίζουν τις ευαίσθητες χορδές της ψυχής ! Μια ξεχωριστή λαϊκή φωνή  επιστρέφει  πιο  δυναμικός  και πιο σίγουρος  για τον εαυτό του, με ένα τραγούδι που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον  για τον ίδιο όλα αυτά τα χρόνια. Μελωδικός  και συγχρόνως  ξεσηκωτικος, είναι έτοιμος  να ενταχθεί στις playlist των ραδιοφωνικών σταθμών. Ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής  με φανατικούς ακροατές και  φίλους που τον ακολουθούν στα κέντρα που εμφανίζεται .

Μουσική:Γιάννης Φουστέρης-Στίχοι:Αλέξανδρος Ελευθεριαδης

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΡΑΤΣΙΑΡΗΣ- Άιντε

” Άιντε “… μας λεει ο Σπύρος Χαρατσιάρης στο καινούριο τoυ digital single που αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία και θα ακουστεί παντού και δυνατά!
Τη μουσική και τους στίχους, όπως και την ενορχήστρωση, υπογράφει ο Ιωσήφ Σαρασίδης ένας από τους πιο σπουδαίους δημιουργούς της Ελληνικής δισκογραφίας με πάρα πολλές επιτυχίες και φυσικά ένας κορυφαίος βιρτουόζος του μπουζουκιού.
Αξίζει επίσης να αναφερθούμε στη συμμετοχή του κορυφαίου διεθνώς σολίστα Σταύρου Παζαρέντση στο κλαρίνο ο οποίος και μας μάγεψε πραγματικά με το παίξιμο του.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει και το video clip που γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στην γειτονική Βουλγαρία από τον ταλαντούχο σκηνοθέτη ArsoFX.
Μελωδικός και συγχρόνως ξεσηκωτικός, ο Σπύρος Χαρατσιάρης είναι έτοιμος να ενταχθεί στις play list των ραδιοφωνικών σταθμών.
Ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής με φανατικούς ακροατές και φίλους που τον ακολουθούν στα κέντρα που εμφανίζεται .
Μια ξεχωριστή λαϊκή φωνή, ένας τραγουδιστής υψηλών προδιαγραφών, επιστρέφει δυναμικά και πιο σίγουρος για τον εαυτό του, με ένα κομμάτι που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τον ίδιο όλα αυτά τα χρόνια.