ΝΑΤΑΛΙ

Η εικονα-ηχος-video-κειμενο ενδεχεται να υποκειται σε πνευματικα δικαιωματα.

Η Ναταλί, μία γνήσια λαική φωνή,που έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως Γιώργος Νταλάρας,Αντώνης Ρέμος,Ελένη Βιτάλη,Ελεωνόρα Ζουγανέλη,Τάμτα,κα

Και παρά το νεαρό της ηλικίας της απο 13 ετών ηγείται σχημάτων στην βόρεια ελλάδα, αφού την αποκαλούσαν η Ναταλί με την μαγική φωνή. Μας συστήνει το ολοκαίνουριο τραγούδι της με τίτλο ‘Προδοσία’ σε στίχους και μουσική του Νίκου Ξένου.Ένα ξεχωριστό τραγούδι που μας το επιφύλασσέ για μήνες!Σίγουρα η ‘προδοσία’θα αγγίξει και την πιό ευαίσθητη μας χορδή,γιατί όπως η ίδια δηλώνει όλοι μας κάποια στιμή την έχουμε…βιώσει,με αγάπη Ναταλί….  Και ένα δεύτερο τραγούδι με τίτλο ‘Δύση και Ανατολή’ Όλοι μας έχουμε κοιτάξει την δύση και την ανατολή,Η Ναταλί όμως με την μαγική φωνή της μας κάνει να αναπολούμε, και μας εξωτερικεύει συναισθήματα.

Παραγωγή Αpple music σε συνεργασία με την music liberty

ΝΑΤΑΛΙ Φυγε απο κοντα μου

Η Νάταλι με την μαγική φωνή της, επιστρέφει δυναμικά μετά από τέσσερα χρόνια συνειδητής απουσίας απο την δισκογραφία. Φωνητικά πιο μαχητική, και πιο ώριμη όσο ποτέ. Ήταν απόφαση της να απέχει όταν ολοκλήρωσε τις συνεργασίες της με τον Γιώργο Νταλάρα, Ελένη Βιτάλη, Αντώνη Ρέμο και πολλούς άλλους σπουδαίους Καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου. Έρχεται δισκογραφικά μετά από δυο επιτυχημένα Άλμπουμ που είχε κάνει.Η δισκογραφική εταιρεία Musicliberty κάνει την έκπληξη με ένα τραγούδι που πολλοί από εμάς θα θέλαμε να πούμε την φράση “ΦΎΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΆ ΜΟΥ” αλλά η Νάταλι θα το τραγουδήσει όπως μόνον αυτή ξέρει, Θα το πει όπως μόνον εκείνη γνωρίζει να αγγίζει της καρδιές και της ψυχές όλων μας με το φωνητικό ταλέντο που της χάρισε ο θεός.
Στίχοι – Μουσική: Δημήτρης Παρίδης